zondag 7 oktober 2012

Dagje Classic Ford Venlo

Net terug van een onverwachte mooie dag in Venlo na dagen van regen, regen en nog eens regen gehad te hebben.
Vanochtend met 3 wagens (Ben en Isje met de fiësta, Kees-Frank en Joep met de MK2 van Kees en Har en Sas met hun clipper) richting Venlo gereden.
Daar aangekomen was er al heel wat bedrijvigheid op het terrein: Hans was al aan het warm draaien op het - helaas wat kleine - circuit.
Er stonden flink wat stands (dus ook allemaal weer wat kunnen scoren) en we hoorden heel wat talen door elkaar heen: Nederlands - Bels - Duits - Frans - Engels. Het blijkt dus maar weer een steeds internationaler wordende meeting te worden. Organisatie was weer goed geregeld, alleen jammer dat er dubbele afspraken waren gemaakt voor het circuit, zodat er maar 2x goed een uurtje gereden mocht worden.
Er stonden weer flink wat mooie bolides, zowel op het terrein als op de parking er net buiten. Voor degenen die er vandaag helaas niet bij konden zijn hieronder een kleine impressie:















En zoals gezegd ook buiten het terrein stond ook nog veel mooi speelgoed...








We kunnen weer op een geslaagde dag terugkijken, alleen jammer Jeffrey dat we jou niet meer hebben zien gummen... (hoorden het net van ons Joep, die vond het erg gaaf en stoer van jou!). Bedankt allemaal voor weer een leuke dag om op terug te kijken!  

3 opmerkingen:

Fenske zei

Dat ziet er weer mooi uit. Blijft toch een beurs waar je met veel plezier naar toe gaat.

BenDeGek zei

Ik heb er weer van genoten, en niet te geloven dat het na drie dagen regen zulk goed weer was!
Zelfs de fiesta had er zin in ;-)

Kees zei

Het was weer een prachtige dag, jammer dat er geen slalom was. Wel lekker veel standjes deze keer, volgend jaar ben ik er weer bij!