zondag 2 mei 2010

Restauratie van SportKa

Na een bezoekje bij de plaatwerkdoktor (Hans) kregen we het advies om de roest bij de tankdop weg te laten halen. Als wij voor de achterschermpaneel zorgde, ging de doktor het voor ons het probleem fixen. Wat een vakman, maar goed dat zien jullie hieronder wel.

Zondag 18 april brachten we de Ka weg naar Hans en die ging er gelijk mee aan de slag. Het advies was toch om het scherm te vervangen. De constructie van de auto is zo raar opgebouwd dat deze het vuil in de scherm tegen de tankdop sparing aangooid en dit niet weg kan en door vocht de roest gaat creëren. Buiten dat heeft Ford dit plaatwerk niet goed behandeld van de fabriek uit en dat verklaard deze ellende.......

Maar Hans heeft er in 2 weken een prachtig resultaat uit gehaald. Wij zijn er apentrots op: Zie hieronder:

Vandaag even gewassen, met medewerking van de natuur. Deze spoelde voor en na.......... Enne gewassen zoals Hans zei 'met water'.


Na het afzemen:

Dinsdag gaat ie naar de spuiter, ASC te Breda. We zijn nog niet klaar, want Hans gaf al aan dat de rechter dorpel onderhoud nodig heeft, dus gaan we weer lekker verder met hem... Onze Youngtimer heeft meerwerk nodig dan de Oltimer.... Komt allemaal goed.
HANS EN FRANKIE HARTSTIKKE BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN AAN ONZE YOUNGTIMER........

3 opmerkingen:

vdV-tjes zei

Ziet er zeker allemaal weer mooi en strak uit.
Dat kunde gerust aan Hans overlaten.
Met het spuitwerk zal het ook wel goed komen, als ik zie hoe ze bij onze escort gespoten hebben.

Davey zei

Ziet er weer goed uit Fensjes!

Hans en Frank kunnen wel een Overhaulin show beginne, vakwerk kunnen ze leveren :D

BenDeGek zei

Dat ziet er weer mooi uit, goed bezig!