zaterdag 6 november 2010

SportKa is niet meer (R.I.P)

Na veel jaren plezier gehad met de SportKa, heb ik er een @%$&*^ongeluk meegehad. Ik baal er verschrikkelijk van maar volgens de brandweer hebben we nog geluk gehad. We zijn vol met de linker B-stijl tegen een lantaarnpaal geklapt. Sam (heeft nog niets), Tim ( pijnlijke arm) en ik komen goed weg.



Wat een leuk dagje was, eindigde rond half zes resoluut in een mindere ervaring. We reden vanaf Kees, na een motorwissel naar huis. Lekker eten en daarna film kijken. Maar dat ging anders dan gehoopt. Na het viaduct op de Elleboog begon de ellende.

De grip was ineens weg en toen zijn we uit de bocht gevlogen, de wagen brak uit en ik kon niets meer doen met hem. Nog proberen te corrigeren, maar als ie gaat, gaat ie. Het gaat verschrikkelijk snel en ik dacht maar 1 ding: Die lantaarnpaal bij mij erin en de kids hopelijk niets.....

Er stopte gelijk 2 auto's die onze Sam en Tim opvingen zodat ik Nicolette, 112 en iedereen kon lastig vallen. Wat een bikkels die kinderen, ben trots op ze. Maargoed de politie kwam niet in verband met éénzijdig ongeval, takkeldienst wel. Tijdens het wachten kwamen er nog 'toevallig' een brandweerwagen langs die voor ons het verkeer waarschuwde. Ik wil toch namens deze weg iedereen bedanken voor de steun.

En verder: Klote maarja. we gaan weer verder..

7 opmerkingen:

vdV-tjes zei

Jongens wat klote zeg dit! En dat net terwijl jullie hem weer wilden gaan aanpakken en opknappen! Jammer maar helaas voor de ka! Maar we zijn erg blij dat jullie (op wat kneuzingen en natuurlijk geestelijke trauma na) ongedeerd zijn gebleven! Jullie hebben echt een engelbewaarder bij jullie in de ka gehad vandaag! Heel veel sterkte met het genezen van de pijn en ook de geestelijke verwerking van het voorval en het verlies van deze mooie wagen. En nogmaals: de deur staat altijd voor jullie open, voor het geval dat je ons nodig hebt!!!! Liefs, Har, Sas, Joepke en Belleke

Fester zei

toen we t hoorden vanavond schrokken we ons een petje maar toen we julie later zagen en spraken en vernamen dat t buiten de kneuzingen en de phygische klap gelukkig goed afgelopen was waren we gerust gesteld, ik weet dat t verschrikkelijk balen is om je auto op zo'n manier te verliezen maar ben blij dat je auto je op deze manier beschermd heeft van verdere lichamelijke schade en of letsel .Heel veel beterschap en sterkte caroline rick stefan frank

deentje zei

Dat was idd schrikken zeg! Gelukkig zijn jullie er nog naar omstandigheden goed vanaf gekomen. En nadat we dat ook met onze eigen ogen gezien hadden waren we ook weer gerustgesteld.
Jullie zijn allemaal bikkels hoor.
Doe maar rustig aan de komende tijd, en als er wat is kunnen jullie op ons rekenen he, dat weten jullie!
Liefs en sterkte van Kees, Deny, Nick en Dennis xxx

Davey zei

Ik schrok toen ik het zag, maar gelukkig hebben jullie zelf (bijna) niks.
Veel geluk hebben jullie gehad, gelukkig maar. Een auto is te vervangen, maar dat zijn jullie niet.

Als er iets is, of we kunnen iets doen, laat het horen he !

Sterkte, en beterschap !

Davey, Kees, Violet, Samantha

Anoniem zei

Wat zonde van die mooie Ka. Maar gelukkig zijn jullie er, op de pijnlijke arm van Tim na, goed van af gekomen. Ik hoop Tim's klachten snel over zijn.
Gr., René

FoKa zei

gloeiende das balen
veel sterkte en beterschap

BenDeGek zei

Ai, dat is pipi, zo te zien is het een aardige klap geweest!
Ik ken dat bochtje wel, heb daar ook wel eens een schuiver gemaakt...
Maar zoals al eerder gezegd, jullie gezondheid is het belangrijkste, de auto is vervangbaar!