zondag 23 december 2012

Update 1300S (S1300)


Vorige week zaterdag de Fiesta opgehaald met een prachtige combinatie bij Stefan in de buurt van St. Nicolas. Stefan bedankt voor deze mooie 1300S. Deze gingen we ophalen met de schitterende LandRover van Pieter met een tandemasser er achter. De combinatie reed als een tierelier en de terug rit was nog mooier. Mooi uitzicht naar achter. En de vijfpitter kon het het goed aan hoor, ook op de mooie glooiende Belgische wegen. Pieter en Barbara bedankt voor het lenen van de mooie trekwagen.


In 8x aangekomen even een bakkie gedaan en de wagen gelost. Hij ziet er beter uit dan verwacht voor zijn leeftijd. Alleen ben ik er nog niet uit.... Is het een 1300S of S1300 :-).


Gisteren nog even wat interieurdelen verwijderd, deze kunnen we beter droog opslaan als ie naar buiten gaat. Maar hoe verder ik kwam des te meer zij Ben dat deze niet meer naar buiten gaat..... Er zit geen tectyl in maar hij ziet er op diversen punten perfect uit.




Het interieur gaat mee naar Bavel en zal netjes op het zoldertje worden opgeslagen. Daarna mooi schoonmaken en hergebruiken. Deze vakantie de andere zijde demonteren en dashboard koesten en de Kas verder nalopen, maar volgens mij is er wel iets van te maken.

En onze Tim: die droomt ervan van dat hij er mee kan gaan rijden.....


4 opmerkingen:

BenDeGek zei

Was een mooie kombinatie, en ging allemaal perfect!
En deze mag zeer zeker niet buiten in de regen, dat zou zonde zijn.
Toch maar eens kijken of er op korte termijn een afdakje valt te regelen voor de diverse projekten ;-)

vdV-tjes zei

Dat is in ieder geval geen mis koop geweest.

Succes ermee verder.

Fester zei

Dat ziet er prima uit alles in een keer zwart interieur gaaf
En de schade valt die mee ?
Ik hoop dat je tim er nog uit krijgt ?

Kees zei

Die is misschien wel beter dan de rooie zal eens gaan kijken binnenkort