zondag 7 juli 2013

Gespot in Italie

Zo, we zijn weer terug van een prachtige vakantie. Op de heenweg niets anders dan regen gehad totdat we over de grens gingen van Oostenrijk naar Italië. Daar was het schitterend weer 30 graden en volle zon. De heen weg via de Brennerpass gereden en op terug weg via de Frennpass. (die was mooi met die haarspelden. Maargoed het is een FordVrienden blog dus:
 
We hebben buiten de prachtige Italiaanse raspaarden ook Ford(jes) gespot in Italië. Op de snelweg naar Pisa kwamen een een bellende EsCos bestuurder tegen. Schandalig. Ik zal zeggen lever maar in die bak.... :-)
 


En oja in Verona nog een Fiesta mk1 in donderblauw gespot, maar net geen camara gereed. Die dingen zijn ook zo snel he. En gisteren op terug rit nog een prachtige Focus RS2 in het Ultimate Green gespot. En natuurlijk nog vele andere types van de wel bekende Fords.

Sam stelde het nog voor om met de cabrio te gaan. Hadden we misschien toch moeten doen, want er rijden veel cabrio (open met dat weer daar) maar een Escort Cabrio hebben we niet gespot.....

We hebben lekker genoten en dat is het belangrijkste.

3 opmerkingen:

vdV-tjes zei

Hé Fenskes en Benneke fijn dat jullie zo genoten hebben en zoveel gezien hebben, we nemen tenminste aan dat er naast de vele mooie bolides ook wel meer gezien/bezichtigd is. We zullen gauw genoeg meer verhalen van jullie horen en de foto's bewonderen.

Davey zei

Welkom terug!
Fijn dat de vakantie goed en mooi was. Mooie spot!

Horen het gehele verhaal over de vakantie snel wel!

Kees zei

Jammer dat je altijd veel te snel weer naar huis moet hé. Ik ben benieuwd naar de foto's