maandag 28 juli 2014

Hij mag weer 2 jaar.........

Vanmorgen in de stromende regen naar de APK afspraak gegaan. Wat een bagger weer zeg. Het kwam met bakken eruit en het hield niet op. Ik had even een rot gevoel en ja hoor met het APK station in het zicht viel hij uit. Verzoop zijn eigen (ik denk dat de ontsteking nat was geworden, hoe kan dat nou.....) en hij had weinig zin om naar binnen te gaan. 

In overleg mocht hij naar binnen en lieten we hem al lopend op de brug staan. Tot mijn verbazing werd hij gelijk bij zijn oren gepakt en gekeurd. Alles wat getest moest worden werd getest. Ook de kokers werden goed gecontroleerd. (Maar goed dat we die net hadden aangepakt, nogmaals dank Ben). Maar daar was niets te vinden. Dan de ophanging, verlichting etc, geen krimp, wel mooi om te zien dat het gewoon een perfect wagentje is.

Toen werd het spannend, had hij zin om naar de remmen bank te gaan, al pruttelend ging hij met de keurmeester mee en deed netjes de test. Daarna nog even een rondje gereden om hem alsnog even net dat beter laten lopen en dat hielp. Stel je voor dat je een steekproef krijgt, dan mag hij niet uitvallen natuurlijk. Enenenenenenenenen. was goedgekeurd (en in mijn ogen was hij goed gekeurd) zonder steekproef.

Dus met andere woorden, dat verwend jong (mooi weer rijden) is voor 2 jaar weer goedgekeurd. de Fenskes allemaal weer blij. Blijf het altijd een rot moment vinden, maarja het moet he.....


2 opmerkingen:

Fester zei

Gefeliciteerd met t goedkeuren t blijft spannend iedere keer weer

vdV-tjes zei

Gefeliciteerd ermee. Word zeker weet 2jaar genieten.