zondag 16 juni 2013

Classic Ford Show

Het is weer even geleden, maar we waren lekker naar de Classic Ford Show gereden in England. Vrijdag 31 juni heel veel file en omleidingen (door TomTom geadviseerd en mij geaccepteerd), maar alsnog rond avondeten aangekomen in Northampton. Het was een lekkere rit en de Fiesta's mk1 hebben het perfect volgehouden. Wat waren Ben en ik Trots op ze. Stephan ook, want die had een glimlach van oor tot oor :-)
 
Zaterdag morgens nog even over de parkeerplaats gelopen en nog het één en ander vast gelegd. Moooooooi he.

 
 





Daarna nog even naar het centrum geweest , maar dat was niet noemenswaardig vond ik.

Zondag 2 juni lekker naar Santa pod gereden en we hadden weer het weer wat we hebben verdiend. Lekker zonnig en niet te warm. Maar stiekem wel verbrand. Hele dag lekker genoten en we zagen de overige mensen van de XR-RS club open neer lopen. Wat was het genieten en volgens andere hebben we met de Fiesta's veel bekijkers gehad. Leuk.

Kijk en geniet, maar we hebben nog veel meer foto's, als je een keer tijd heb, dan ben je welkom om de rest te komen kijken :-).

















 
En maandag weer lekker op ons gemakkie naar huis gereden en weer lekker genoten. Wat een fantastisch weekend en volgend jaar gaan ik en Sam lekker weer naar de Classic Ford.......

 
 
Thuis gekomen nog even op de officiele site gekeken, moet je zien, ze hebben ons als nederlandse club ook vast gelegd.



 
Zie ook link: http://www.classicfordshow.co.uk/2013/06/04/gallery-2013-pt-1/ Je hebt diversen pagina's en clubs foto's. Geniet ze he.
 

2 opmerkingen:

vdV-tjes zei

Mooi dat alles goed verlopen is en dat de fiesta het ook goed gehouden heeft.
De foto's komen we zeker een keer bekijken.

Fester zei

mooi allemaal ook heel goed weer fijn dat ze t allebei zo goed gedaan hebben