zondag 28 december 2014

Open dagen bij The Autosport Company B.V.

Vandaag bij de open dag geweest bij The Autosport Compagny B.V. te Waalwijk. Tenminste dat zouden we graag willen . Toen ik de auto sneeuw (en ijs) vrij ging maken zat het er goed op gevroren, maar het ging na wat hak werk. Toen nog in het spoor op de weg zien te komen. Zie dat maar te doen he met een bevroren sneeuw basis. Zelfs winterbanden hadden niet geholpen. En sterk wederhelft en een sneeuwruimer boden de uitkomst. Een stuk weg gehakt en we konden naar onze Kees.

Daar aangekomen was het nog rustig.


Naar binnen gegaan en daar hadden ze een route uitgezet waar je met behulp van vragen de diversen magazijnen, werkplaatsen en showrooms tegen kwam. Was zeer leuk opgezet.




Ook zagen we diversen modellen staan. Escorts, Impreza's zelfs nog een Metro 6R4 (waar het blok ergens anders lag). 










Ook waren er schaalmodeelen, maar deze waren geent op rally sport. Schitterende modellen die zelfs als je wilde in een bepaalde setting werd gezet van je favoriete rijder.


Tim kreeg nog een rijles in de simulator :



En daarna weer lekker naar huis gereden, was op zich goed te doen, alleen de straten zijn nog niet alles. Het heeft buiten een hoop rotzooi wel iets dat wintersweer, Maar de Focus vind het niets, met wegrijden is het nog even kijken hoe we dit zonder spinnen en met zoveel mogelijk grip we kunnen wegkomen. Maar ook dat komt goed. Was een geslaagde middag heren en tot gauw.

1 opmerking:

vdV-tjes zei

Dat ziet er wel gaaf uit daar. Mooie wagens. Heeft Kees ze nog wat kunnen leren daar?? Ik zag een paar motorblokken hangen.